Publicado el

Un altre món

A vegades, amb donar-ho tot, no n’hi ha prou. És el que queda després de l’estrena de l’Inter Club d’Escaldes a la UEFA Europa Conference League 2022-23, en perdre davant el campió de Romania, el CFR 1907 Cluj.

Un 3-0 en contra és el resultat final del primer partit que el nostre equip disputa contra un club que ha disputat una fase de grups d’una competició europea. El Cluj -un equip que compta al seu historial amb victòries contra el Manchester United i la Lazio, entre d’altres- ha demostrat la seva superioritat en tot moment, amb un joc dinàmic i millor resolució que l’Inter.

No obstant això, el nostre equip ha tingut les seves oportunitats en atac, gràcies a ocasions davant la porteria rival mitjançant Genís Soldevila, Aridai Cabrera i Sascha Andreu. Més enllà de les majors precaucions en defensa, el campió andorrà igualment ha pogut causar incomoditat al gegant romanès.

El partit de tornada serà dimecres 27 de juliol a l’estadi Comunal Joan Samarra, únic camp disponible a tot el país per disputar una competició europea. L’Inter vol, un altre cop, donar-ho tot, ara davant la seva gent.

4.461 persones han presenciat l’Inter a l’estadi Dr. Constantin Radulescu de Cluj-Napoca. És el partit amb més espectadors de tota la història del nostre club.