Publicado el

Gràcie5!

L’Inter Club d’Escaldes agraeix tota la implicació, afecte i perseverança de Sergio Moreno, capità del primer equip, que no continua a la plantilla després de cinc temporades.

Sergio va arribar al nostre club la temporada 2017-18, com a fitxatge del moment, perquè l’Inter s’estrenava a la Primera Divisió andorrana. De fet, el migcampista va ser el primer jugador de la història del club en ser convocat a la selecció andorrana, amb la qual -avui en dia- compta amb 75 internacionalitats.

Sergio amb la Lliga Nacional 2019-20, el seu primer títol amb l’Inter

Història és la que ha aconseguit Sergio Moreno amb l’Inter, el primer jugador en arribar a 100 partits amb el primer equip, a més de portar el braçalet en nombroses oportunitats, com per exemple l’estrena internacional de l’Inter fa tres anys, durant la Ronda Preliminar de la UEFA Champions League 2020-21, contra el Drita de Kosovo.

Moreno va totalitzar 129 partits amb l’Inter, entre competicions nacionals i continentals, i anotant 11 gols. A més, Sergio va guanyar 3 Lligues Nacionals, 2 Supercopes d’Andorra i 1 Copa Constitució. Però, per sobretot, Moreno deixa una empremta inoblidable, molt identificat amb la seva parròquia Escaldes-Engordany i amb el nostre club, on va compartir amb el seu germà Javi i el seu cosí Marc Navarro, entre d’altres.

Gràcies per tot, Sergio! L’Inter sempre serà casa teva.