Publicado el

Vent en popa

A les semifinals de la Copa Constitució! L’Inter Club d’Escaldes fa els deutes davant la UE Sant Julià en un partit completament condicionat per la situació meteorològica abans i durant el partit.

Victòria per 3-0 contra un rival reforçat i que ha lluitat per les seves opcions davant el nostre equip. No ha estat un dels partits més brillants de l’Inter, tot i ser dominador del tràmit del partit, però la forta ventada ha fet que el partit tingués circumstàncies anormals. De fet, el partit ha estat molt a prop de suspendre’s per la nevada d’ahir, però el camp ha estat ràpidament netejat.

Pau Bosch controlant una pilota. I això ha estat molt difícil sobre la gespa.

Inter, de totes maneres, ha assegurat l’avantatge al marcador amb gols de Roger Marcè (14′) i Domi Berlanga (29′) durant la primera part, fent que l’Inter jugués amb més calma des d’aleshores. Una falta directa de Sergio Moreno -que es reestrenava oficialment amb l’Inter i que disputava el seu partit 130 amb el club- a l’afegitó tancava el marcador. Tots els gols de l’Inter han estat des de llarga distància.

Inter classifica a les semifinals de la Copa Constitució, previstes per a l’abril. Abans, però, es reprèn la Lliga Nacional 22-23. Diumenge vinent, el rival novament serà la UE Sant Julià.

La forta ventada provocava imatges inusuals. Aquesta pols arribava als jugadors.