Publicado el

Compta amb Otger

Otger Canals ha assolit una xifra rodona com a entrenador del primer equip de l’Inter d’Escaldes: 50 partits com a ‘míster’ en solitari. Sembla una estadística minsa davant tota la implicació del nostre entrenador.

Contra Hibernian a Escòcia, al partit de la UEFA Conference League, Otger Canals ha aconseguit el seu cinquantenari de partits. Aquesta xifra ha estat obtinguda en tres etapes: la temporada 2020-21 (12 partits, amb Josep Manel Ayala com al seu segon), a l’interinatge al final de la temporada 21-22 (8 partits) i des que va assumir en propietat durant la temporada 23-24 (30 partits).

Otger Canals durant el partit contra Hibernian a Escòcia

El nascut a Mollet del Vallès és el tercer entrenador amb més presències a la banqueta del primer equip, superat per Adolfo Baines (57) i Álex Somoza (77). Canals és, a més, l’únic entrenador de l’Inter que ha classificat a la següent ronda d’una competició europea i l’únic entrenador en la història de futbol andorrà que aconsegueix aquesta fita amb dos clubs diferents (abans ho havia fet amb la UE Engordany a la temporada 2018-19 a la UEFA Europa League contra Folgore de San Marino).

Mig centenar de partits a l’Inter que semblen minsos si es comparen amb la feina d’Otger Canals des que va arribar al nostre club com a director esportiu (temporada 2019-20) i com a segon entrenador a les temporades 2020-21 i 2021-22, a banda de tota la seva implicació amb la nostra Escola com a formador de nous talents per a l’Inter.

«Estic molt agraït, sobretot als jugadors que intenten fer els que els hi proposo, i també a la directiva i al club per poder fer aquesta xifra tan gran. Espero que en sigui molt més», admetia Canals.

Otger Canals en un dels seus primers partits a la banqueta, contra la UE Engordany el 31 de gener de 2021.