Publicado el

S’acaba la tardor

Les nostres categories de la nostra Escola van tancar la temporada de tardor amb bones sensacions, abans de començar les lligues de futbol sala per al futbol base.

L’equip Prebenjamí va jugar el seu últim partit de la Lliga 1A de la seva categoria davant la UE Santa Coloma A. Punt final per a un equip nou, amb la majoria de la plantilla participant per primer cop a una competició federada i lluitant pels punts. Que sigui el començament d’un camí ple d’aprenentatge.

VEGEU IMATGES DE L’ÚLTIM PARTIT DEL NOSTRE PREBENJAMÍ

Atres partits de la nostra Escola van acabar amb molt bon gust de boca. El nostre equip femení va guanyar el seu primer punt de la temporada. Per la seva banda, els equips B del nostre Benjamí i el nostre Aleví van assolir victòries amb una bona quantitat de gols.

El Femení va puntuar al tancament del curs de tardor (foto: Anabel Caetano)

De les categories de jugadors més grans, el partit del nostre Infantil es va suspendre per manca de jugadors del rival i el nostre Cadet va guanyar per un resultat voluminós.

A patrtir del 12 de gener, totes les categories de futbol base han de jugar la temporada de futbol sala fins al març, quan s’inicien les lligues de Primavera de futbol sobre gespa de futbol-7 i torni la competició de Primera Divisió de les categories de futbol-11.

PARTITS DE LA NOSTRA ESCOLA:

CATEGORIA RESULTAT RIVAL
Prebenjamí 1-6 UE Santa Coloma A
Benjamí B 10-2 UE Sant Julià B
Aleví B 5-3 UE Engordany
Infantil (suspès) FC Ordino
Cadet 6-0 FC Lusitans
Femení 5-5 CF Atlètic Amèrica