Publicado el

L’alicient perfecte

Dos equips del nostre futbol base s’han coronat com a campions de les seves respectives lligues hivernals de futbol sala. Un bon motiu per tornar amb moltes ganes a les competicions de futbol sobre gespa.

El Cadet un altre cop va aixecar un trofeu, ja que la temporada passada va assolir dos títols competint com a Cadet A i Cadet B. Al curs actual s’ha presentat com a equip unificat i va assegurar el capdavant de la Divisió 1B de la seva categoria a l’última jornada.

«Estic bastant content perquè ens ho mereixem, encara que ha estat molt competit, doncs n’estem molt feliços. Ara hem de seguir competint al futbol-11 i si podem guanyar, doncs què millor», reflexionava el migcampista Ivan Aroca.

Per la seva banda, l’Infantil B va coronar-se com a el millor de la Divisió Filials de la seva categoria després d’imposar-se sobre l’FS La Massana B dissabte. A falta d’una jornada pel final de la competició, el nostre equip compta amb cinc victòries en cinc partits.

«Sempre és benvingut guanyar una copa, estic molt feliç i sobretot celebrar-ho amb els meus amics aquí a l’Inter. Al futbol-11 esperem fer el mateix que al futbol sala, és a dir, intentar guanyar la copa i divertir-nos, que és un dels meus objectius», assegurava el defensa Carlos Afecto.

VEGEU IMATGES DE L’ÚLTIM PARTIT DE L’INFANTIL B

El proper objectiu de la nostra Escola serà el retorn a les competicions de futbol sobre gespa: les categories Infantil, Cadet i Juvenil continuen amb les seves respectives lligues de Primera Divisió (futbol-11), i les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Femení participen a les lligues primaverals de futbol-7. Tots junts, SEREM MÉS!

Adri Vila, un jugador molt regular a la competició de l’Infantil B