Publicado el

Bandera amunt

L’Inter Club d’Escaldes volia obtenir una gran alegria en un dia molt especial per al nostre país. Malauradament la nostra presència a la Copa Constitució 2019 ha estat molt breu, tot i lluitar fins a l’últim minut de la pròrroga als quarts de final.

Minut 119. Sí, un altre cop el minut més proper al xiulet final acaba segellant el futur del nostre equip a la mateixa competició. A la darrera edició vam patir l’eliminació al final de la segona part de la pròrroga contra la UE Sant Julià, i enguany un penal en contra força dubtós -suposadament per una mà d’Óscar Reyes dins de l’àrea- condemna l’Inter a caure per 1-0 contra la UE Santa Coloma.

L’Inter ha tingut la possessió de la pilota, sobretot a la segona meitat i bona part de la pròrroga, intentant arribar fins a la porteria rival. L’aposta era generar perill per les bandes i buscant una passada llarga cap als nostres davanters Genís i Santi Triguero. Malgrat això, gairebé totes les ocasions acabaven aturades per fora de joc. Els nostres jugadors protestaven que l’aixecament de la bandera per part dels àrbitres assistents era, a vegades, força dubtós.

El nostre primer equip ara només pensa a la competició de Lliga Nacional 2018-19, ja que ocupa el tercer lloc de la classificació amb 35 punts, un per sota els capdavanters, la UE Sant Julià i l’FC Santa Coloma. L’Inter va assolir l’accés al play-off pel títol la darrera jornada amb una victòria sobre la UE Santa Coloma.

FEM INTER, FEM PAÍS

El projecte esportiu de l’Inter Club d’Escaldes no s’atura amb un sol resultat. Per a nosaltres, els detalls hi marquen la diferència. Un bon exemple d’això ha estat la concentració de tota la plantilla del primer equip per compartir un esmorzar a l’Hotel Tudel de la nostra parròquia abans del partit. Aprofitant l’avinentesa, Santi Triguero ha rebut una pilota signada per tota la plantilla pel hat-trick que va marcar diumenge passat.

A més a més, el nostre equip ha sortit al camp del Centre d’Entrenament de la FAF portant la bandera d’Andorra per celebrar la Diada de la Constitució. Aquesta acció s’afegeix a la campanya «Fem Inter, fem país» presentada el mateix dijous, amb la participació de més de cinquanta persones de tots els equips del nostre club, incloent-hi el futbol base, l’equip filial i el primer equip.

Seguim amb la nostra bandera amunt.

Santi Triguero rep el seu regal