Publicado el

Una victòria extrema

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes ha aconseguit la victòria més voluminosa fins ara a la Lliga de Segona Divisió 2019-20. Amb aquest triomf, el nostre equip ha recuperat un lloc de privilegi que va lluir durant bona part de la temporada anterior.

La victòria per 6-0 contra la UE Extremenya ha demostrat l’evolució del joc del nostre equip, no solament durant el partit sinó també a la temporada. Després d’una primera part una mica equilibrada, la gran diferència s’ha marcat a la represa amb bona associació de passades, jugades i gols.

L’Inter B escala a la quarta posició de la classificació amb 10 punts i torna a ser l’equip filial amb el millor rendiment, la mateixa condició amb la que va acabar la fase regular de la darrera temporada de Segona Divisió.

La jornada vinent serà el cap de setmana posterior al pont de Tots el Sants, és a dir, dissabte 9 de novembre, contra la Penya Encarnada.

Un dels dos gols d’Andrés Bríñez, golejador de l’equip amb tres dianes (fotos: Flor Marques)