Publicado el

Una jornada lila

Setè minut de temps addicional i Genís Soldevila encerta una falta directa a l’entrada de l’àrea rival. Gol de l’Inter que serveix per mantenir la distància davant l’FC Santa Coloma, a falta d’una jornada per al final de la fase regular de la Lliga Nacional 20-21.

El tràmit del partit és molt semblant a l’últim partit contra l’FC Santa Coloma, amb un gol de l’Inter a l’últim minut de partit. No obstant això, a diferència de l’empat del 24 de gener, l’Inter ha estat un gran dominador del partit: durant gran part de la primera part, el nostre equip ha sabut mantenir el rival al seu camp amb calma.

El més valorable del partit ha estat l’actitud del nostre equip, que no ha abaixat els braços malgrat una acció aïllada que ha esdevingut l’obertura del marcador (de fet, Josep Antoni Gomes tanca una ratxa de 772 minuts sense rebre gols). L’Inter ha mantingut l’ordre en atac per generar perill, sobretot a l’últim quart del temps. El nostre equip hi ha cregut i ho ha aconseguit: amb aquest empat, fa onze partits que l’Inter no perd davant l’FC Santa Coloma.

El nostre equip es manté al capdavant de la classificació amb 25 punts, i ara esperarà fins a l’11 d’abril per reprendre la competició, davant la UE Engordany, a l’última jornada de la fase regular.

CONSTITUCIÓ LILA

Amb un bon gust de boca, l’Inter d’Escaldes ha celebrat el Dia de la Constitució andorrana. Com ha estat tradició al nostre equip, l’onze inicial ha sortit al camp amb la bandera d’Andorra. Aquesta iniciativa també es va veure amb els nostres equips de l’Escola durant la jornada de dissabte.

A més, l’Inter tanca la setmana de celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora amb la samarreta commemorativa de color lila. Aquesta samarreta pròximament serà subhastada per Gol Solidari amb un objectiu benèfic.