Publicado el

Durrës, terra beneïda

L’Inter d’Escaldes, un altre cop, ha fet un pas molt important per aconseguir una gran fita històrica: la victòria a domicili contra el KF Teuta en la UEFA Conference League manté la il·lusió del nostre club per passar de ronda a una competició europea.

El triomf per 2-0 confirma el bon moment de l’Inter, plantejant un partit molt intel·ligent davant el campió de la lliga albanesa. Amb personalitat per controlar la possessió de la pilota i resistint defensivament durant els moments claus, el nostre equip certifica una nova victòria continental. Genís Soldevila, el ‘Pistoler’, ha obert el seu compte golejador a Europa amb un doblet (36’ i 56’).

D’aquesta manera, l’estadi Niko Dovana de Durrës esdevé un indret històric per a l’Inter: en un mes, el nostre equip ha aconseguit les seves dues primeres victòries a Europa. L’alegria anterior va ser davant el Havnar Bóltfelag de les Illes Fèroe, a la semifinal de la Ronda Preliminar de la UEFA Champions League.

L’eliminatòria contra el Teuta es defineix dimarts a les 17:45 hores a l’Estadi Nacional d’Andorra la Vella. En cas de mantenir l’avantatge, l’Inter farà història avançant de ronda per primer cop i jugarà davant el Shamrock Rovers de la República d’Irlanda a la tercera ronda classificatòria de la UEFA Conference League.