Publicado el

Gràcies a tots

L’Inter d’Escaldes fa oficial els noms dels jugadors i integrants del cos tècnic del primer equip i del futbol base, que no continuen al club. El club vol agrair la dedicació i el professionalisme de tots aquells que marxen, desitjant-los el millor de cara al futur.

  • JAVI MORENO: un dels històrics de l’Inter marxa després de cinc temporades al club. Javi és un dels dos jugadors que ha participat en tots els títols de la història de l’Inter (dues lligues, una Copa Constitució, una Supercopa i una lliga de Segona Divisió), amb 46 partits i un gol. En uns quants partits, Javi va portar el braçalet de capità.
  • BRUNINHO: el davanter portuguès s’acomiada de l’Inter a la quarta posició del rànquing de jugadors amb més partits a la història del club (72, amb 3 gols, després de tres temporades). Un gol seu va obrir el camí de la final de la Copa Constitució 2020, un dels quatre títols que va conquerir al club.
  • CRISTIAN MARTÍNEZ: l’internacional per Andorra deixa l’Inter amb 37 partits i 5 gols en dues temporades, en les quals va actuar com a davanter, migcampista i fins i tot de lateral. Dues llígues, una Copa Constitució i una Supercopa comptarà al seu palmarès. De moment, però, Kiki continua amb el seu treball al nostre futbol base.
  • NICO MEDINA: el davanter xilè diu adéu al primer equip amb 11 partits i un gol, a més d’una lliga i una Supercopa per afegir a la seva trajectòria. Nico, però, manté contracte vigent amb el club fins a que finalitzi el període de temps de la seva baixa per la lesió al genoll dret que va patir durant el partit amistós contra la UE Vic al juny. També continua amb la nostra Escola.
  • TONI LAO: el migcampista amb vasta trajectòria al futbol català clou la seva etapa al club, després de dues temporades. Toni va disputar 50 partits amb la samarreta blava-i-negra i s’endú el guardó de quatre títols oficials, a més de participar a les dues temporades de competicions europees a la història de l’Inter.
Javi Moreno clou la seva etapa a l’Inter amb cinc títols oficials

ALTRES COMIATS

De l’staff tècnic del primer equip, no continuen Josep Ramón Pascual ‘Pasqui’ com a utiller, Renato Ribeiro com a delegat i Marc Navarro com a assistent de material. Tots ells també mereixen el nostre agraïment per la seva implicació.

Per una altra banda, Maria Cardoso s’acomiada de l’Escola de l’Inter, sent la primera entrenadora dóna del club, impulsant el projecte de desenvolupament del futbol femení i aconseguint dos títols de lligues de futbol base. Tampoc continua Rubén Kake encapçalant el Prebenjamí.

Maria Cardoso va ser pionera a l’Inter sent la primera entrenadora de l’equip Femení