Publicado el

Segueix sumant

Otger Canals continua escrivint la seva història a l’Inter d’Escaldes: amb el triomf davant el CF Esperança, esdevé el segon entrenador amb més partits encapçalant el primer equip durant tota la història recent del club.

58 partits és la xifra que Otger Canals va assolir diumenge, superant-ne els 57 que va registrar Adolfo Baines a la banqueta del primer equip, en una estadística que compta els partits des que l’Inter es va refundar l’any 2015.

En 58 partits, Canals ha guanyat dos Lligues Nacionals, una Supercopa i una Copa Constitució (la del 2023, a la imatge). A més, és l’únic entrenador que ha superat una fase de competició europea amb el club.

Canals ara se situa ben perfilat per assolir el títol d’entrenador amb més partits al primer equip de l’Inter, condició que a hora d’ara ostenta Álex Somoza, amb 77 partits.

Això sí, el nascut a Mollet del Vallès sí que pot dir que és l’entrenador de l’Inter amb més partits a la màxima categoria del futbol andorrà, superant Baines, amb els seus 57 partits- i Somoza -entrenador de l’Inter quan va néixer l’actual projecte esportiu a la Segona Divisió- que va dirigir 30 partits a Primera.