Publicado el

Un altre golàs solidari

L’Inter d’Escaldes manté el seu esperit social col·laborant amb bones causes dins del Principat d’Andorra. Amb l’impuls de Gol Solidari, l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (AUTEA) ha rebut un donatiu gràcies a la subhasta de les samarretes solidàries.

Un xec per dos mil euros és l’aportació del nostre club i Gol Solidari per a AUTEA. Aquesta xifra cobreix bona part del pressupost d’aquesta associació que encara cerca més donatius per aquesta temporada.

«Aquests diners aniran al programa AUTEA Suport a Casa de 6 a 9 anys. Gràcies a aquests tipus d’aportació, podem tirar endavant aquests projectes necessaris per a moltes famílies del país i per això agraïm la col·laboració», valorava la presidenta d’AUTEA, Inés Martí.

La xifra va ser recaptada gràcies a les subhastes de les samarretes solidàries que, després d’un llarg termini de temps que va incloure la quarantena, finalment van ser utilitzades a la recta final de la Lliga 2019-20, que l’Inter va aixecar la copa de campió.

«Intentem fer de casa nostra un lloc millor. La col·laboració entre Gol Solidari i l’Inter dóna suport a aquest projecte i per aquesta raó estem molt orgullosos», reflexionava el nostre defensa Ilde Lima, un dels impulsors de Gol Solidari. Per la seva banda, l’altre impulsor i també jugador de l’Inter Juli Sánchez, afegia que «tindrem més d’aquestes iniciatives perquè volem donar continuitat a aquests tipus de col·laboracions».

El dia que l’Inter va vestir les samarretes d’AUTEA va quedar a la nostra història

De fet, el dia que l’Inter va vestir aquesta samarreta va ser la victòria contra la UE Engordany, que matemàticament certificava la històrica classificació de l’Inter a competicions europees.

«Vam patir moltíssim aquest dia però finalment vam aconseguir la victòria. De ben segur aquesta samarreta va ser un talismà per assolir la fita d’anar a Europa», recordava Genís Soldevila, autor d’un gol amb la samarreta solidària.

El nostre club continuarà amb aquest vessant social que li permet desenvolupar un estil únic dins del futbol andorrà. Amb solidaritat, SEREM MÉS!

Inés Martí, presidenta d’AUTEA, amb la samarreta especial de l’Inter d’Escaldes